Mansarbetet

 

Välkommen till en plats för djupare självmedvetenhet, gemenskap och personlig tillväxt. Här lär du dig verktyg för bättre kommunikation, färdigheter i hantera svåra känslor och du utvecklar din egen väg framåt. Välkommen till Mansarbetet, en plats där du kan vara på riktigt. Mansarbetet erbjuder dig en enklaste, mest direkta kärnan av kunskap och tekniker som visat sig fungera under decennier av samarbete med över 60 000 män som varit delaktiga i Mankind Project (MKP).

Innehållet har noggrant gallrats ner det till en introduktion över tre tillfällen. Denna kurs är utformad i första hand för män som inte ännu deltagit i MKPs New Warrior Training Adventure (NWTA). Samtidigt är kursen varmt rekommenderad även för tidigare deltagare av NWTA då Mansarbetet erbjuder en konkret och högst användbar sammanfattning av de grundläggande koncept som MKPs arbete med män världen över bygger på.


Vad du får

 • En plats där män kan vara på riktigt
 • Djupare självmedvetenhet
 • Verktyg för bättre kommunikation
 • Gemenskap & bättre kontakt med dig själv
 • Bättre färdigheter i att hantera svåra känslor
 • Ett öppet brödraskap som stödjer din utveckling
 • En väg framåt för att ge din tillväxt extra energi

Vad detta är

 • Max 14 män per grupp
 • 2 handledare
 • 3 veckor i rad (90 minuters LIVE videosamtal varje vecka)
 • Effektiva resurser och metoder
 • Privat Facebook-grupp
 • Månatligt videosamtal för alla som gått kursen tidigare
 

Din investering

Kostnad för deltagande i “Mansarbetet” är 800 kr och din investering är värd så mycket som du vill få ut av detta. Du får tillgång till:

 • Deltagande i en kursomgång av Mansarbetet
 • Månatliga möten öppna för alla kursdeltagare från Mansarbetet
 • Nya, relevanta resurser såsom videoklipp, artiklar, böcker eller workshops så fort de blir tillgängliga (du bestämmer vilken information du får)
 • En inkörsport till ett av världens största och mest respekterade nätverk för mäns tillväxt och personliga utveckling, ManKind Project (MKP)

Följ med oss på ett äventyr...

Mansarbetet är en plattform utformad för mannen som börjar på sin personliga tillväxtresa eller redan har gått en bra bit på vägen. Det är en kurs för män att ta ett första steg in i något okänt – en mansgrupp och ett nätverk av likasinnade män. På bara tre veckor ger vi dig en solid bas du kan använda för att gå vidare mot dina mål och den man du vill vara. Och du kommer inte behöva gå ensam.

 

Resan börjar

Världen över ringer en väckarklocka. Ibland är den svår att höra då ljudet från vår vardag kan komma att överrösta allt annat. Vissa män hör denna klocka och väljer att lyssna och agera. Andra låter den konstant ringa i bakgrunden och gör sitt bästa för att ignorera den. 

Det handlar om din inre längtan. Längtan efter att känna sig mer kraftfull, att komma loss, bygga bättre relationer och känna att du verkligen ser till att ditt liv är meningsfullt. Det handlar om din närvaro, delaktighet, känsla av gemenskap, inspiration, passion och fullbordan som man. Att välja att lyssna på denna inre känsla innebär också att ta en risk. Det kan vara en riktig utmaning.

 

Tag ett steg

Det finns plats där du kan känna dig förstådd, jordad och kraftfull tillsammans med andra män som du öppenhjärtigt kan dela din resa med. Vi bjuder in dig till Mansarbetet

Försöker du fortfarande komma fram på egen hand?

Vår erfarenhet från vårt arbete med över 60 000 män runt om i världen har lärt oss att vi bara kan gå en liten bit av vägen ensamma. Vi kan inte läka oss själva, vårt samhälle eller vår planet som ensamvargar. Vi behöver gemenskap. Vi behöver verktyg och en tid och plats för reflektion. Och det är allt detta som Mansarbetet är utformat för att erbjuda.

Varför inte ta ett steg nu mot den man du vill vara?

Har du redan deltagit på Mankind Projects New Warrior Training Adventure (NWTA)?
Mansarbetet är varmt rekommenderad även för tidigare deltagare av NWTA. Kursen erbjuder en konkret och högst användbar sammanfattning av de grundläggande koncept som MKPs arbete med män världen över bygger på. Förutom denna praktiska kunskap så skapar du genom ditt deltagande en dedikerad tid och plats för att i tryggt och stödjande sällskap vässa dina intentioner och ditt personliga ledarskap.

Väntelista för Mansarbetet

Registrera dig på väntelistan för att få information om nästa kursomgång före alla andra. Så fort vi vet när nästa kurstillfälle ges så kommer du också få veta det.  

Registrera dig på väntelistan här